Terug

Volg Shownieuws

Nadège wanhoop nabij door financiële problemen

Nieuws

2 nov 2022, 23:09

Nadège, de voormalig huishoudster van de Meilandjes, is de wanhoop nabij. Ze heeft te kampen met financiële problemen en dat heeft mogelijk grote gevolgen...

Nadège heeft een uitkering van 300 euro per maand, terwijl haar huur al 300 euro is. Daarnaast zorgt ook haar oude hond van 14 jaar voor hoge dierenartsrekeningen. Ze overweegt daarom ook al om haar auto te verkopen.

De voormalig huishoudster van de Meilandjes zegt tegen Shownieuws dat ze op dit moment geen oplossing ziet voor alle problemen. “Ik heb veel financiële problemen vanwege mijn chronische ziekte. Ik verdien niets meer, omdat ik niet kan werken."

Volgend jaar verandert er mogelijk wel iets. "Ik wacht op de officiële erkenning, dat ik iemand ben met een beperking. Dat duurt nog vier maanden voordat er een dossier is. Vier maanden wachten… dat is erg zwaar."

Al haar uitspraken zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

Gezondheid

Erica en Martien Meiland gaven onlangs nog een update over Nadèges gezondheid in de podcastserie Wat Goéééd. De positieve podcast met Martien Meiland & Erica Renkema. De voormalig Franse huishoudster van de befaamde familie is aan de betere hand...

De Française uit Limoges kreeg in augustus de uitslag na onderzoek in het ziekenhuis. "Ze zei dat er een klein probleempje was in de bijnier", vertelde Erica. "Het schijnt dat ze te veel cortisol aanmaakt - volgens mij heeft dat ook een beetje met stress te maken, heb ik weleens gehoord. Daar moet ze aan geopereerd worden, maar ze is wel positief."

"Ze is wel vrolijk enzo, ook in de app. Ik heb niet het idee dat ze er heel erg over inzit." Op het beeldscherm zagen de Meilandjes bovendien dat Nadège er goed uitzag.

Opgekalefaterd

Martien zegt dat wanneer de Française weer helemaal is opgeknapt, de familie een vlucht voor haar boekt om een gezellig tripje door Nederland te maken. Erica oppert Keukenhof, Martien op zijn beurt Volendam. Het stel ziet het al voor zich dat Nadège in vol ornaat in typisch oud-Volendamse kledij op de foto gaat.

Ziek

Sinds maart is er kanker bij de voormalig huishoudster van de Meilandjes gediagnostiseerd op verschillende plekken. Daarna heeft ze chemotherapieën en radiotherapieën gehad, waarna ze in juni onderzoeken heeft gehad.

Nadège geeft gezondheidsupdate
0:57
Nadège geeft gezondheidsupdate

Deze zomer heeft Nadège de Meilandjes nog in de armen kunnen sluiten. Je ziet het in de video hieronder.

Nadege en Meilandjes herenigd
4:08
Nadege en Meilandjes herenigd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.