Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw een Echte Gooische Meisjes-baby geboren!

Opnieuw een Echte Gooische Meisjes-baby geboren!

Nieuws

29 sep 2019, 20:57

Nog geen maand na de geboorte van het eerste kindje van Echte Gooische Meisjes-Leslie, is nu ook Bo moeder geworden van een kleintje. En haar derde kindje heeft de lieve naam Loulou gekregen!

''Lieve allemaal, trots stel ik jullie voor aan onze dochter Loulou,'' schrijft Bo bij de eerste babyfoto. ''Zoveel liefde voor dit kleine mensje meteen. Ze liet even op zich wachten, maar gelukkig is ze er nu! We maken het allebei heel goed... moeten nog even in het ziekenhuis blijven, maar over een paar daagjes lekker met het hele gezinnetje naar huis. Een completer gevoel dan dit kun je niet hebben!'' Met haar grote liefde Paul heeft ze al twee kids: zoontje Boyd en dochtertje Julie.

https://www.instagram.com/p/B3ASNS6CZn-/

Leslie Keijzer, ook bekend van onder andere Echte Gooische Meisjes, werd eind augustus ook moeder, maar zij van haar eerste kindje. Dat maakte zij bekend op het Instagram-account van de Echte Gooische Moeders, waar de dames laten zien hoe het hen nu allemaal vergaat als volwassen vrouwen.

Het voormalig Gooische meisje kreeg een jongetje! ''Daar is hij dan!'' schreef ze op het Instagram-account bij de eerste babyfoto. ''Onze zoon Moises is 24 augustus 2019 geboren. Wat zijn we trots! > Govinda & Leslie''. Ze is sinds 2011 samen met haar vriend Govinda, met wie ze in Amsterdam woont.

https://www.instagram.com/p/B1wlIGqoVQr/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.