Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw een teleurstelling voor OG3NE

Nieuws

19 mei 2022, 11:42

OG3NE heeft opnieuw optredens moeten verplaatsen. Shelley kampt met een keelontsteking en moet de komende dagen rust houden, schrijft de meidengroep op Instagram. Eerder deze week moest de groep al een optreden in Cuijk verplaatsen, omdat Shelley haar stem zo goed als kwijt was.

Na een bezoek aan de KNO-arts is duidelijk geworden dat de zangeres een keelontsteking heeft, waar ze inmiddels medicijnen voor heeft gekregen. "We vinden het ongelooflijk jammer maar natuurlijk gaat Shelley haar gezondheid voor en moet er goed gezorgd worden voor haar stembanden, daar is rust een heel belangrijk onderdeel van."

De groep gaat er vooralsnog vanuit dat ze volgende week weer rustig aan de slag kan. Ook beloven ze direct op zoek te gaan naar vervangende data voor de shows. "We hopen jullie snel weer te zien en namens Shelley ongelooflijk bedankt voor alle lieve beterschapswensen."

Vorig jaar kreeg ook Lisa twee keer corona, meer hierover zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.