Terug

Volg Shownieuws

'Opnieuw enorme dreun voor Sieneke'

Nieuws

13 juni 2024, 21:08

Zangeres Sieneke maakt turbulente tijden mee. Onlangs blikte ze met Shownieuws nog terug op haar vechtscheiding, maar het einde van de malaise is nog niet in zicht. Dat schrijft de Privé. De Belastingdienst heeft namelijk executoriaal beslag op haar woning in Nijmegen laten leggen (zie video).

Sieneke ruziet met haar aanstaande ex-man Jan Baum over wat er moet gaan gebeuren met hun woning in Nijmegen. Tot overmaat van ramp heeft de Belastingdienst nu executoriaal beslag op het pand laten leggen. Volgens de website Bekende Buren stond de Belastingdienst onlangs al met vijf dwangsommen bij Sieneke op de stoep. Sieneke en Jan zouden een belastingschuld hebben over hun omzetbelasting van 2019 tot en met 2021. Bovendien zou er nog een bedrag voor de zorgverzekeringswet open staan.

Aanhoudende problemen

Nu er een executoriaal beslag op het pand is gelegd, moet er spoedig betaald gaan worden. Zo niet kan de woning geveild gaan worden om de openstaande rekeningen mee te betalen. Het maakt de problemen tussen Sieneke en Jan rondom het huis nóg groter. Sieneke wil er met haar kinderen blijven wonen, Jan wil het pand verkopen. Sieneke mag er alleen blijven wonen als ze Jan uitkoopt, maar ze ziet het nemen van een hypotheek op het huis niet zitten. Derhalve startte Jan al een rechtszaak en haalde hij onlangs keihard uit naar zijn aanstaande ex (zie video hieronder).

Ex-man Sieneke haalt keihard uit naar de zangeres
2:17
Ex-man Sieneke haalt keihard uit naar de zangeres

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.