Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw grote klap voor Bilal Wahib

Opnieuw grote klap voor Bilal Wahib

Nieuws

24 mrt 2021, 17:00

Bilal Wahib krijgt na zijn schandaalvideo opnieuw een grote klap te verwerken. Zijn Instagram-account met meer dan 300.000 volgers is verwijderd...

Een woordvoerder van Instagram laat aan Shownieuws weten: “Alle content die kinderen in gevaar brengt, is afschuwelijk en wij doen er alles aan om die content van Instagram te weren. Zodra we kennisnamen van de video, hebben we deze verwijderd, net als alle accounts die ermee geassocieerd zijn. Ook blijven we content verwijderen die in strijd is met onze regels.”

Het Instagramaccount van Bilal Wahib had meer dan 320.000 volgers. Ook het account van zijn Mocro Maffia-collega Oussama is niet meer te bekijken.

Daarnaast laten ook FunX en 3FM aan Shownieuws weten dat ze de muziek van de acteurs voorlopig niet gaan draaien. "We hebben besloten om de muziek van Oussama en Bilal niet meer te draaien totdat er meer duidelijkheid is. Op basis daarvan zal eventueel een nieuw besluit worden genomen. Tegelijkertijd blijven we in gesprek met onze luisteraars, dj’s, muzieksamenstellers en omroepen over seksueel grensoverschrijdend gedrag online."

Aanhouding

Bilal zou woensdag zijn aangehouden, zo blijkt uit een gesprek van Shownieuws met een politiewoordvoerder. De identiteit van de aangehouden verdachte is niet bekendgemaakt, maar gezien de leeftijd zou het om de 22-jarige Bilal Wahib kunnen gaan. De man wordt verdacht van het vervaardigen en/of verspreiden van kinderporno.

De politie Amsterdam onderzoekt de beelden en bekijkt of er strafbare feiten zijn gepleegd. "We hebben deze zaak nu in onderzoek", aldus de woordvoerder. Een 20-jarige man heeft zich gemeld bij de politie, vermoedelijk Oussama. "Hij wordt gehoord als getuige en is geen verdachte", meldt de politie.

Tijdens een livesessie op Instagram vannacht zouden de acteurs een minderjarige jongen zo hebben gemanipuleerd dat hij volgens vele duizenden volgers zijn geslachtsdeel heeft laten zien. De beelden zijn inmiddels ook online verspreid en daarop is ook de reactie van Bilal te zien: "Hij heeft zijn piemel gewoon laten zien", zegt hij terwijl beide acteurs in een deuk liggen. Oussama en Bilal beloofden hem voor deze actie een geldbedrag van 17.000 euro.

Het management van de acteur heeft nog niet gereageerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.