Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw grote tumor ontdekt bij Bibian Mentel

Nieuws

22 okt 2019, 16:54

Droevig nieuws voor de 47-jarige Bibian Mentel. Op Facebook schrijft haar man Edwin Spee dat er opnieuw een grote tumor is ontdekt in de rug van Bibian. Omdat het gezwel al dermate groot is, is bestralen geen optie meer en zal het binnenkort operatief moeten worden verwijderd.

In een emotionele post schrijft Edwin: "Weer die kut kanker. In een wervel vlak boven de stellage in haar onderrug. De tumor is al dermate groot dat bestralen geen optie meer is en dus zal Bibian eind November weer een zware operatie moeten ondergaan.

De kanker lijkt niet meer te stoppen. Diverse uitzaaiingen in Bibian haar longen en ook in haar skelet groeien ondanks de medicijnen langzaam maar gestaag door en nu dus nu wederom een tumor in een rugwervel."

Ondanks dat de voormalig paralympisch snowboardkampioen had gehoopt op een wat langere pauze, zal ze aankomende vrijdag toch deelnemen in de finale van Dancing with the Stars. "In overleg met haar specialisten is er gekeken wat wel en wat niet een risico zou kunnen opleveren bij het dansen. Samen met Joost Findhammer en Schaur Peter wordt er nu keihard aan gewerkt om voor aanstaande zaterdag twee prachtige dansen neer te zetten. Opgeven is voor Bibian geen optie."

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216299821394576&set=a.1307190966258&type=3&theater

Haar danspartner Joost Findhammer laat op Facebook weten: "Nog één keer samen stralen zaterdag❤ #nevergiveup #beastmodeon"

Eind augustus werd Bibian nog geopereerd omdat er voor de 11de(!) keer kanker bij haar werd geconstateerd. Na een risicovolle operatie, liet Edwin toen weten: "”JAAAAAAAAAAA NAAR HUIS!!!!! De wond geneest goed. De constructie zit goed vast en Bibian voelt zich naar omstandigheden goed. Maar nu al naar huis, dat hadden we nooit durven dromen. Heerlijk!! ❤❤❤.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.