Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw keiharde uithaal naar Sophie Hilbrand

Nieuws

21 aug 2024, 13:27

Binnenkort kunnen kijkers doordeweeks de dag afsluiten met Bar Laat op NPO 1 (zie video), een nieuwe latenighttalkshow dat om en om wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw. Catherine Keyl vindt daar wat van, zo vertelt ze aan Weekend.

“’Ik vind Jeroen een professionele man", aldus Catherine. "Helaas kan ik dat van Sophie niet altijd zeggen. Zij gaf Soumaya Sahla, een ex-terroriste, alle ruimte door de tafel leeg te vegen, die kwam als enige aan het woord. Dat laat je je toch niet zeggen als journalist!”

Catherine beseft zich dat er vast onderling afspraken zijn gemaakt, maar dat had zíj niet gepikt. “Dat was waarschijnlijk voor die vrouw een voorwaarde om naar de studio te komen, maar daar was ik niet mee akkoord gegaan. En dan die vragen van Sophie… Raymond Mens en Hugo Borst zaten zich in die uitzending te verbijten over dat die vrouw geen kritische vragen kreeg.”

Onvoorspelbaar

Of ze Sophie soms geen geschikte presentatrice voor talkshows vindt? ”Het is niet míjn favoriete talkshowhost. Ze doet haar best, laat ik het zo zeggen.” Op de vraag of ze denkt dat Vandaag Inside de talkshow-oorlog gaat winnen, zegt Catherine: “Ik denk het, maar als je veel naar VI kijkt, kun je voorspellen wat ze gaan zeggen. De enige die onvoorspelbaar is, is Van der Gijp. Daar moet ik altijd vreselijk om lachen.”

Maar het zou ook zómaar Jeroen kunnen worden. “Vergis je niet in Jeroen. Als hij écht goed is in Bar Laat, denk ik dat hij gaat winnen van VI.”

Onlangs kon Sophie op heftige uitspraken van Tamara Elbaz rekenen. "Sophie Hilbrand ziet eruit alsof ze al 20 jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is", aldus de realityster destijds. In de onderstaande video zie je of ze uitspraak heeft van deze uitspraken.

Heeft Tamara Elbaz spijt van haar uitspraken over Sophie Hilbrand?
7:48
Heeft Tamara Elbaz spijt van haar uitspraken over Sophie Hilbrand?

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.