Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw tegenslag voor ex-GTST-ster Jim Geduld

Opnieuw tegenslag voor ex-GTST-ster Jim Geduld

Nieuws

11 aug 2021, 18:56

Een fikse domper voor Jim Geduld. De voormalig GTST-soapie heeft de stekker getrokken uit zijn afkickkliniek, meldt Quote.

Jim laat weten dat hij zelf het faillissement heeft aangevraagd. "Ze zetten je het mes op je keel en hebben overal beslag op laten leggen. Ik had geen andere keuze, want zonder inkomsten kun je geen medisch-specialistisch team betalen om de juiste zorg te kunnen blijven leveren."

De voormalig acteur richtte deze instelling in 2016 op, ongeveer een jaar nadat zijn eerste afkickkliniek over de kop ging. Die was hij gestart nadat hij zijn eigen cocaïneverslaving had overwonnen.

Jim, die Arthur Peters speelde in de soap, werd in 2000 na 9 jaar ontslagen bij GTST vanwege zijn overmatig drugsgebruik. Nadat hij was afgekickt was hij een paar seizoenen als verslavingsdeskundige te zien in het RTL-programma Verslaafd! 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.