Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw tegenslag voor Rogier Smit

Nieuws

30 mrt 2022, 22:59

Rogier Smit blijkt opnieuw niet de liefde van zijn leven te hebben gevonden. Hij heeft gebroken met zijn Italiaanse minnaar...

Dit vertelt de tv-ster aan Story. Waar hij eerder dacht eindelijk de ware te hebben gevonden (zie video hierboven) na zijn scheiding van Frank, blijkt dat helaas niet het geval. "Ik zal het maar gewoon zeggen zoals het is", zegt Rogier tegen het weekblad, "Marco bleek een golddigger te zijn."

"Die dacht kennelijk: KASSA! Daar pas ik uiteraard voor", aldus Rogier. "En uiteindelijk is het ook niets voor mij, zo'n jonge man. Ik ben er niet rouwig om dat het voorbij is. Dat boek is dicht."

Rogier zegt wel een beetje klaar te zijn met relaties, na zijn relatie van 20 jaar met Frank en de romance met Marco. "Ik denk dat vriendschap voor mij uiteindelijk veel belangrijker is. Dat zou ook best op basis van zeg maar friends with benefits kunnen zijn, maar ik wil niet meer een leven waarin ik continu rekening met iemand moet houden. Lepeltje lepeltje liggen en de hele dag handjes vasthouden heb ik al meegemaakt, dat hoeft niet meer."

Eerder op woensdag werd bekend dat Rogier al een andere zware domper te verwerken had gekregen. Hij werd naar het ziekenhuis afgevoerd, na een struikelpartij over een stoeprand.

Rogier Smit met ambulance naar ziekenhuis
1:00
Rogier Smit met ambulance naar ziekenhuis

Date met Frank

Eerder deze maand zou Rogier nog op date gaan met Frank. De twee exen zouden voor het programma Eating With My Ex: Going Dutch van Discovery+ samen gaan dineren.

Frank en Rogier gaan op date
1:04
Frank en Rogier gaan op date

Maar Rogier heeft toch op het allerlaatste momenten afgezegd, meldde Bekende Buren. Meer is in de video's hierboven en hieronder te zien.

Rogier cancelt date met Frank
2:24
Rogier cancelt date met Frank

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.