Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw vakantiedrama voor familie Dennis Weening

Nieuws

18 mei 2023, 14:03

Weer een vakantiedrama op Bali voor Dennis Weening en zijn familie. Zijn moeder Mieke moest per ambulance naar het ziekenhuis nadat ze lelijk ten val kwam.

Dit vertelt Stella, de vrouw van de presentator, op Instagram. Ze deelt ook foto's en filmpjes van haar schoonmoeder en de rit naar het ziekenhuis, zie de video bovenaan de pagina.

"Ongeluk in Bali ⚠️ Ja shit! 💩 deze keer niet ik maar mijn lieve schoonmoeder Mieke. Tijdens het winkelen en voeren van de zwerfdieren begon het te regenen en de tegels in Bali zijn glad. Ze gleed uit en kon niet meer opstaan, ik Den bellen, de vrouw van de winkel door de stortregen een ambulance regelen.

Wat een gedoe, de weg was ook deels afgezet want er was een ceremonie bezig. Uiteindelijk ambulance en Mieke door naar het ziekenhuis. Zitbot gebroken! Arme oma. Na een nacht in het ziekenhuis mocht ze gelukkig naar huis, in een rolstoel. Wel super balen… We hebben nog steeds genoten hoor in Bali alleen was het echt klote dat ze niet met alles meer mee kon.."

Vorig jaar moest Stella tijdens hun vakantie op Bali naar het ziekenhuis. Ze werd opgenomen met een hernia. "Lieve, knappe, sterke Stella", schreef Dennis op Instagram. "Al 3 jaar verheugen we ons op deze reis naar Bali. Samen met onze lieve vrienden Vincent en Nicole gingen we naar Indonesië waar ook je vader woont met gekke oma Tati. Na een paar prachtige dagen kreeg je door een bergwandeling een verschrikkelijke hernia. Maar eentje die zo erg is dat je niet meer kon lopen of zitten en er zelfs de dokter en het ziekenhuis aan te pas moesten komen.

Wat is dit toch verschrikkelijk kut, want ik heb je nog nooit in zoveel pijn gezien. Toch probeer je er het beste van te maken.. en daarom hou ik zoveel van je. Wat ben je toch ongelofelijk sterk. En deze reis doen we gewoon snel weer over. Respect voor jou schatje. To the moon and back."

Vrouw Dennis Weening in ziekenhuis
0:20
Vrouw Dennis Weening in ziekenhuis

(foto bovenaan de pagina: Instagram Dennis Weening)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.