Terug

Volg Shownieuws

Opvallend nieuws over André Hazes

Nieuws

28 juni 2022, 21:18

Het is een tijdje stil geweest rondom André, maar ineens is er opvallend nieuws over de zanger.

Op de Instagram van een Interieurbedrijf werd een verhaal geplaatst waar André in voor kwam. In het bericht wordt verteld dat zij bezig zijn met een nieuw project. Op de foto is ook neef Djarno te zien. Zie het verhaal in de video bovenaan de pagina.

Mogelijk is André bezig met het inrichten van een nieuw huis. De afgelopen tijd heeft André op diverse plekken gewoond. Onder andere bij de ouders van Sarah van Soelen, maar ook bij zijn moeder Rachel.

Indien André bezig is met een nieuw huis, zal dit een flinke uitdaging voor hem zijn. Het ziet er namelijk naar uit dat de zanger het lastig vindt om alleen te zien.

In de uitzending werd de situatie van André uitgebreid behandeld. Zie het in de video bovenaan de pagina.

Documentaire

Over een tijdje zal de documentaire over de zanger verschijnen op Videoland. Sarah en haar familie werkten mee aan de docuserie toen de twee nog een stel waren en zelfs een huis gekocht hadden. Onlangs liet ex-vriendin Sarah weten dat zij niet te zien zal zijn in de documentaire. Sarah liet aan Shownieuws weten geen behoefte te hebben om zichzelf nog op beeld terug te zien. Je ziet het in onderstaande video.

Sarah over contact met André Hazes
2:12
Sarah over contact met André Hazes

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.