Terug

Volg Shownieuws

Orgel Joke 'heel blij' na prachtig babynieuws

Nieuws

1 jan 2023, 17:43

Orgel Joke is de ontzettend trotse oma van een kleindochter geworden. Een enorme opsteker voor de populaire muzikante, die al weken in het ziekenhuis ligt...

Haar zoon Jeffrey en zijn grote liefde Esmee zijn ouders geworden van dochter Mint. Joke zegt erg blij te zijn dat ze oma is geworden. "Ik was toch wel nerveus voor de bevalling, maar alles is helemaal goed gegaan", zegt ze tegen Shownieuws.

Volgende week komt haar zoon Jeffrey met de baby langs. Ze kan niet wachten, want ze heeft haar zoon ook al twee weken niet meer gezien. "Ze wonen niet in de buurt, maar we 'Facetimen' wel veel."

Joke heeft de jaarwisseling in het ziekenhuis doorgebracht, waar ze nog minimaal twee weken moet blijven. "Ik blijf positief en hoopvol en de geboorte van mijn kleindochter is een grote opsteker."

Jeffrey deelt twee babyfoto's van Mint met Shownieuws, die je hieronder kan zien.

Stollingsstoornis

Joke Meijer, zoals ze eigenlijk heet, meldde vorige maand dat ze een zeer zeldzame vorm heeft van hemofilie A, een stollingsstoornis waarbij het bloed niet (goed) stolt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.