Terug

Volg Shownieuws

Orgel Joke los op Zwarte Cross: 'Mooiste optreden ooit'

Nieuws

16 juli 2022, 15:29

Orgel Joke heeft op Zwarte Cross voor een gekkenhuis gezorgd. De internetsensatie noemt het zelfs haar allermooiste optreden ooit...

Op Instagram deelt ze beelden van haar optreden, waarin ze het publiek los laat gaan op een remix.

Aan het AD laat ze weten helemaal door het dolle te zijn. "Dat ik dit nog mag meemaken. Ik had nog nooit opgetreden, was gewoon een huis-tuin-en-keuken-orgelspeelstertje, maar in coronatijd is het heel hard gegaan."

Ze zegt tegen de krant op een vervolg te hopen. "Dat wel, maar ik ga het nu even wat rustiger aan doen hoor. Even een beetje zomervakantie vieren. Maar dit vergeet ik nooit weer."

De beelden van het optreden zie je in de video boven dit artikel.

Internetsensatie van 2020

Op 19 maart 2020, aan het begin van de coronacrisis in Nederland, plaatste Joke Meijer (71) haar eerste Instagram post als Orgel Joke. In haar video's speelt ze moderne muziek op haar orgel en dat slaat enorm aan. Ze werd daardoor een graag geziene gast in tv-programma's. Terugkijkend op 2020 liet ze aan Shownieuws weten: "Dit hele jaar is voor mij een rollercoaster. Het is bizar."

Joke keek in een interview met veel plezier op haar optredens bij het SBS6 programma Ik Hou van Holland dit jaar met Linda de Mol. Al ging het de eerste aflevering bijna mis. "De eerste keer trokken die meisjes mij wat te hard. Ik vloog bijna van de kruk af. Het waaide schijnbaar wat en toen viel mijn bladmuziek allemaal om."

Het hele interview met Orgel Joke is hieronder te bekijken.

Claudia de Breij verrast Orgel Joke
1:52
Claudia de Breij verrast Orgel Joke

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.