Terug

Volg Shownieuws

Orgel Joke moet fans teleurstellen

Orgel Joke moet fans teleurstellen

Nieuws

12 aug 2020, 20:50

Internetsensatie Orgel Joke moet helaas haar fans teleurstellen. Vanwege de hitte is het te warm bij haar thuis om een nummer op te nemen voor haar volgers.

"Helaas echt te warm voor opname liedje sorry. Tot vrijdag lieve volgers!", schrijft ze bij een video op Instagram die je hierboven ziet. Gelukkig kan ze rekenen op veel begrip van haar trouwe fans. "Lekker chillen lieve Joke ❤️", "Keep it cool schatje" en "Verstandig. Dit is heftig deze hitte", wordt er zoal gereageerd.

Orgel Joke is een echte ster geworden in Nederland. Met muzikale opstekers probeert ze heel Nederland een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis. Ze is zelfs dé openingsact van 538 Koningsdag geweest, waar ook artiesten als dj Tiësto en Alicia Keys hebben opgetreden. "Van muziek wordt je heel vrolijk. Ik raad ook iedereen aan in de coronatijd, al is het maar zingen, of een blokfluit, maar probeer iets te doen met muziek. Ik ben ook blij dat ik het mag doen, want anders zou ik me vreselijk vervelen…", vertelt ze eerder aan Shownieuws.

https://www.instagram.com/p/B_P6QzZpoKZ/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.