Terug

Volg Shownieuws

Oscar Kazàn blaast zijn bruiloft af

Oscar Kazàn blaast zijn bruiloft af

Nieuws

31 mei 2023, 20:02

Oscar Kazàn en zijn partner Bregje lijken niet de behoefte te hebben om nog te gaan trouwen, en dat terwijl Oscar haar in Bahrein eerder nog ten huwelijk vroeg toen ze daar moesten optreden. Hij vertelt er openhartig over aan Story.

Een half jaar na de geboorte van hun dochter Skyler ging Oscar voor Bregje op één knie in Bahrein, waar ze toen met Magic Unlimited. Van een bruiloft is het alleen nog niet gekomen. "En ik denk ook niet dat dat gaat gebeuren. We zien er beiden de noodzaak niet van in."

Volgens hem heeft dat te maken met de periode waarin zijn ouders financiële problemen hadden en bijna alles kwijtraakten. "Dat was een verschrikkelijke tijd. Alles staat me nog voor de geest en ik wil dat niet nóg een keer mee-maken. Het had misschien anders kunnen lopen wanneer mijn ouders niet getrouwd waren of dat er dingen op mijn moeders naam hadden gestaan. Nu werden ze voor de wet als één gezien. Dat gaat bij ons niet gebeuren. Bregje en ik zijn financieel en zakelijk onafhankelijk van elkaar. Als er bij de een wat gebeurt, kan de ander gewoon doorgaan."

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video bovenaan de pagina zie je de aflevering van 30 mei.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.