Terug

Volg Shownieuws

Oud-kandidaat bevestigt: 'Holland's Next Top Model is nep'

Nieuws

21 okt 2022, 11:09

Na vele geruchten lijkt een oud-kandidaat te bevestigen dat Holland's Next Top Model doorgestoken kaart is. Milan Carvalho zou afspraken hebben gemaakt over zijn deelname aan het programma...

Dit vertelt hij in de podcast van Janice Blok, Fucked Up Social Life. Milan deed in 2017 mee aan het programma. Dit deed hij op uitnodiging. "Ik ben voor Holland's Next Top Model gevraagd. Wat ik eigenlijk, bedenk ik me nu, nooit eerder heb verteld. Maar ik heb nooit auditie hoeven doen."

En daar blijft het niet bij. "En toen had ik wat voorwaarden en zijn we akkoord gegaan", vervolgt Milan. Janice weet niet wat ze hoort. "Bedoel je dan met voorwaarden dat je zeg maar hebt gezegd van: 'Oké, luister, ik wil meedoen, maar dan wil ik wel tot de zoveelste ronde komen.'"

Milan lijkt dit te bevestigen: "Het is al zoveel jaren geleden! Uhhh, ja, eigenlijk mag ik het niet zeggen, maar er waren wel voorwaarden die die richting op gingen."

Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.