Terug

Volg Shownieuws

Oud-Lama's volgend jaar weer theaters in

Nieuws

29 apr 2022, 20:47

Cabaretgroep Tafkal, voorheen bekend als De Lama's, gaat volgend jaar opnieuw optreden. Van februari tot juni 2023 doen Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en presentator Patrick Lodiers onder meer theaters in Maastricht, Den Haag, Groningen en Den Bosch aan. Ook gaan ze de grens over voor improvisatieoptredens in Gent en Antwerpen.

"Ja! We gaan nog één jaartje door! Acht steden in 2023!!", kondigt Beckand aan op sociale media. Op de website van Tafkal staat dat de tour van volgend jaar voorlopig ook de laatste is. In 2024 bestaat de groep twintig jaar. Die mijlpaal laten de heren niet ongemerkt voorbij gaan, zo valt op te maken uit de aankondiging. "Er wordt gefluisterd dat dit op één plek gevierd wordt", zo teaset de groep.

Gouden Televizier-Ring

De Lama's maakten van 2004 tot en met 2008 een succesvol improvisatieprogramma. De show van BNN won zelfs de Gouden Televizier-Ring. In 2017 maakten de mannen hun comeback in de Ziggo Dome. Ook in 2018 stonden De Lama's in de Amsterdamse concerthal.

Vorig jaar werd bekend dat Nicolai, Beckand, Van der Meer en Van Koningsbrugge verder gingen onder de naam Tafkal, dat staat voor The artists formerly known as Lama's. Vanwege een rechtenkwestie konden ze niet meer van de naam Lama's gebruikmaken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.