Terug

Volg Shownieuws

Oude bekenden duiken op in nieuw seizoen Temptation Island

Nieuws

15 mrt 2023, 13:18

Vanaf donderdag 30 maart start het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Vier koppels worden weer op de voet gevolgd tijdens hun liefdesavontuur. Hoewel het een spannend avontuur is voor de meeste koppels, weet één koppel al een beetje wat hen te wachten staat. De twee zijn namelijk geen onbekenden voor presentatieduo Kaj en Monica...

Het gaat om de 23-jarige Evie en 29-Mike. Zij hebben namelijk allebei eerder meegedaan aan het programma, maar dan als single. Destijds hebben zij niet de liefde gevonden bij één van de toenmalige koppels, maar wel bij elkaar. Na de opnames sloeg de vonk al snel over en inmiddels zijn ze alweer 2 jaar gek op elkaar.

Toch loopt het koppel tegen één heel belangrijk iets aan. Evie wil ontzettend graag kinderen, maar Mike niet. Met behulp van het programma wil het stel erachter komen of zij eigenlijk wel een goede match zijn...

Een tijdje geleden onthulde Famke Louise aan Monica Geuze dat ze zelf ook wel mee zou kunnen doen aan het intense programma. Bekijk de video bovenaan de pagina voor meer hierover.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.