Terug

Volg Shownieuws

Oude bewoner keert terug in het Big Brother-huis

Nieuws

3 mrt 2023, 17:34

In het programma Big Brother mag binnenkort een oude bewoner terugkeren, en de kijker thuis mag beslissen wie. Dit laat het programma weten op Instagram.

"OH MY GOD! Jij kan één van de ex-bewoners terug het huis insturen", schrijft het programma op Instagram. De kijkers thuis kunnen kiezen uit: Chayron, Chelsea en Danny. Op de nieuwe regel is erg veel kritiek. Kijkers vinden het vreemd dat iemand die al is weggestuurd kan terugkeren.

Nederlanders

Ook is er kritiek op dat het drie Nederlanders zijn die terug mogen keren. In het huis zitten nog maar twee Nederlanders en zes Belgen. Waarschijnlijk willen de makers het een beetje gelijk trekken door deze actie.

Oud Kandidaat

Oud-kandidaat Nick vindt deze plottwist een afgang. "Big Brother, stop gewoon met deze manipulatie a.u.b.. Boeit niet wie er in de finale zit, de drie populairste graag, ongeacht welke nationaliteit. Wij houden evenveel van Hollanders als van Belgskes zene. Djezus maat. Mag het publiek ook nog iets te zeggen hebben a.u.b", schrijft hij op Twitter. Eerder werd Big Brother-Jason verrast door fans (De beelden zie je bovenaan de pagina)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.