Terug

Volg Shownieuws

Patricia Paay doet aangifte wegens verspreiding 'sekstapes'

Patricia Paay doet aangifte wegens verspreiding 'sekstapes'

Nieuws

6 feb 2017, 17:16

Patricia Paay heeft aangifte gedaan wegens het in omloop brengen van sekstapes en -foto's waarop zij te zien is. Althans: "seksueel getint" materiaal zou verspreid zijn, zonder haar toestemming. Diep geschokt heeft Paay daarvan aangifte gedaan, zo zegt ze tegen Shownieuws. Ze zegt dat ze wegens een zakelijk conflict gechanteerd wordt met de beelden.

De beelden zouden aan meerdere media zijn aangeboden. Patricia Paay zegt in De Telegraaf: "Ik heb nooit iemand toestemming gegeven die soort beelden te maken, laat staan te verspreiden. Het is zeer strafbaar wat hier gebeurt en daarom heb ik in overleg met mijn advocaat besloten officieel aangifte te doen."

La Paay heeft al een idee wie de beelden gemaakt zou kunnen hebben. "Er is iemand die me al tijden zwart probeert te maken en me probeert te chanteren. Ik zal niet zeggen wie dit is, maar deze informatie wel delen met de politie."

Johan Langelaar, advocaat van Patricia, laat echter aan Shownieuws weten: "De beelden zijn 100 procent zeker fotoshopt. Patricia zou nooit zelf beelden maken en het ook nooit laten filmen. Dit soort aantijgingen zijn ernstig belastend voor haar." Patricia wil niet ingaan op de verklaring van Langelaar.

Op het verspreiden van materiaal als dit staat een fikse geldboete en/of een gevangenisstraf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.