Terug

Volg Shownieuws

Paniek op park familie Gillis: 'Alsof er een orkaan langskomt'

Nieuws

20 mei 2022, 23:16

Het vreselijke weer houdt ons land deze week behoorlijk bezig en ook op het park van de familie Gillis zijn ze er maar druk mee. Vooral zoon Mark doet er alles aan om de schade zoveel mogelijk te beperken.

"Normaal als er een storm komt of als er regent komt dan wordt er niet zo angstig over gepraat in de media", vertelt Mark voor de camera van Shownieuws. "Maar nou praten ze doodsangsten alsof een of andere orkaan langskomt en weet ik wat."

Toch neemt de Massa Is Kassa-ster wel de nodige maatregelen. Tenminste, de vakantiegangers op het park. "Mensen nog even wat extra riemen over de tenten heen getrokken. En daarna hebben de meeste mensen eigenlijk ingepakt en naar huis gereden."

Terwijl Mark het park checkt, zitten zijn vader Peter en Nicol op een veel betere plek. Hoe dat zit vertelt Mark in de video bovenaan deze pagina.

Brand

Onlangs werd de familie al opgeschrikt door een brand op één van hun vakantieparken. Peter vertelt er alles over in de onderstaande video.

Peter Gillis opgeschrikt door brand op vakantiepark
0:57
Peter Gillis opgeschrikt door brand op vakantiepark

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.