Terug

Volg Shownieuws

Papieren pop krijgt tour en is te zien in Holland's Got Talent

Papieren pop krijgt tour en is te zien in Holland's Got Talent

Nieuws

12 sep 2020, 11:09

Een papieren pop is de basis van de nieuwe jeugdtheatervoorstelling 1, 2, 3, 4 Poppetje van Papier. De voorstelling van gezelschap 2-Ater gaat zondag in première in Theater De Krakeling.

De pop zal zaterdagavond te zien zijn in Holland's Got Talent, meldt de groep. Daar zullen juryleden Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Paul de Leeuw en Ali Bi hun oordeel over de pop geven. Het poppetje was in 2015 ook al te zien in de tv-show Popster.

In de nieuwe voorstelling is te zien hoe het poppetje op zoek gaat naar een vriendje om mee te spelen. Het poppetje vindt een mooie witte ballon, wordt gered door een zeemeermin en ziet de prachtigste wezens voorbijkomen. De voorstelling wordt gemaakt door acteurs Aniek Stokkers, Christiaan Koetsier en Dennis de Groot.

De voorstelling is tot eind januari door heel Nederland te zien. Kaarten voor de bijzondere theatertour zijn verkrijgbaar via de website van Theaterbureau Vanaf2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.