Terug

Volg Shownieuws

Paris Hilton liet dj-klus voor president schieten voor Britney

Nieuws

11 juni 2022, 14:07

Paris Hilton heeft een aanbod om op te treden voor de Amerikaanse president Joe Biden afgeslagen. De hotelerfgename, die de afgelopen jaren werkt als dj, wilde namelijk niet de bruiloft van haar vriendin Britney Spears missen.

"Ik was eigenlijk gevraagd om te dj'en voor de president bij een diner, maar ik vond dit belangrijker", zei Hilton in haar podcast This is Paris. Ze was donderdag een van de ongeveer honderd aanwezigen toen Spears haar jawoord gaf aan haar verloofde Sam Asghari. Hilton is naar eigen zeggen "ongelooflijk blij" voor haar vriendin. "Ze zag er prachtig uit en ik was gewoon zo blij om te zien dat ze haar sprookje had gevonden."

Op de bruiloft waren ook grote sterren als Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore en Donatella Versace aanwezig, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina.

De opvallendste 'aanwezige' was echter een niet uitgenodigde gast. Jason Alexander, de man met wie Britney Spears in 2004 trouwde in Las Vegas en van wie ze 55 uur later alweer scheidde, zorgde voor de nodige ophef voorafgaand aan het huwelijk. Hij werd uiteindelijk ingerekend door de politie.

Ex-man Britney Spears in boeien geslagen tijdens huwelijk
0:22
Ex-man Britney Spears in boeien geslagen tijdens huwelijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.