Terug

Volg Shownieuws

Parodie op nummer René Froger en Donnie offline gehaald

Nieuws

9 mrt 2022, 14:29

De partij Hart voor Den Haag van Richard de Mos en Rita Verdonk heeft een parodie op het lied Ik heb een bon gepakt van René Froger en rapper Donnie offline gehaald.

Dat heeft een woordvoerder van Froger en Donnie woensdag aan het ANP laten weten. Het nummer, Ik heb De Mos gestemd, was een van de liedjes die Hart voor Den Haag had gelanceerd vanwege de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen volgende week.

Donnie en René Froger zingen duet voor het eerst live
1:08
Donnie en René Froger zingen duet voor het eerst live

Op lokale omroep Den Haag FM lanceerde De Mos het initiatief om een clip te maken bij het lied. In de clip waren De Mos en Verdonk acterend te zien. Het filmpje werd de afgelopen weken veel gedeeld op sociale media.

Parodie op nummer René Froger en Donnie
0:30
Parodie op nummer René Froger en Donnie

Froger en Donnie waren hier echter niet van op de hoogte gesteld, laat hun zegsman weten. "Inmiddels hebben de rechthebbenden contact gehad met elkaar, en is er bij niemand het verzoek binnengekomen om de track te mogen gebruiken in een politieke campagne", laat hij weten. "Aangezien dit verzoek bij niemand is gedaan, heeft YouTube - op verzoek van de rechthebbenden - besloten om de video offline te halen."

Met het verwijderen van het filmpje van De Mos en Verdonk is de zaak wat de twee zangers betreft afgesloten.

Rita Verdonk keert terug in de politiek
2:44
Rita Verdonk keert terug in de politiek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.