Terug

Volg Shownieuws

Patricia Paay over dramatische val: 'Ik hoorde mijn botten gewoon breken'

Nieuws

6 juni 2019, 10:33

Toen Patricia Paay aan het revalideren was van haar heupoperatie, sloeg het dramatische noodlot op zaterdag 25 mei toe.  Terwijl man Robbert beneden bezig was met dweilen en stofzuigen, stond de diva met haar krukken bovenaan de trap. En dat ging vreselijk mis...

Patricia en Robbert vertellen aan het blad Party openhartig over het drama. Patricia zette één been naar voren om de eerste traptrede te nemen, stortte naar beneden en ging met haar been dwars door het raam. "Ik hoorde een enorme klap, ze gilde het uit van de pijn. Ik rende naar haar toe en schrok me wild van wat ik zag. Ik heb direct 112 gebeld", vertelt man Robbert.

De val kan Patricia zich nog wel vaag herinneren. "Toen ik naar beneden stortte dacht ik gelijk: dit loopt slecht af. Ik hoorde mijn botten gewoon breken, mijn prothese schoot los. Heel even was ik zelfs buiten westen", legt de diva uit. "Dat ik slechts een wondje aan mijn hand heb, terwijl ik dwars door het raam ben gevlogen, mag een wonder heten. Ik had mijn nek wel kunnen breken."

Nadat ze met spoed door de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht, kreeg ze direct een nieuwe prothese. Patricia: "De doktoren keken allesbehalve vrolijk en vertelden me dat ik hier voorlopig moet blijven. De gebroken botten moeten, door complete rust te houden, weer helen. De val was echt een enorme klap. Ik kon aanvankelijk door de pijn niet meer praten." Inmiddels zit La Paay flink aan de medicatie. "Ik zit weer vol pijnstillers en krijg zelfs morfine. Daar word ik enorm zweverig van. Slapen is momenteel ook een drama, ik slaap heel slecht. Wat een pech, de ellende houdt maar niet op."

De revalidatie gaat zeker één jaar duren. Maar nu de diva voor een langere tijd 'uitgeschakeld' is, heeft ze ook geen inkomsten. Zo zou ze meedoen aan een programma waarin kijkers met BN'ers kunnen bellen om over hun problemen te praten. Ook moest ze 'Het Perfecte Plaatje' laten schieten. Manlief Robbert moet nu de kostwinnaar zijn om het hoofd boven water te houden. "Er stonden nog meer klussen op de agenda, die gaan allemaal niet door. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.