Terug

Volg Shownieuws

Patricia Paay moet weer geopereerd worden

Nieuws

9 nov 2021, 20:48

Heftig nieuws voor Patricia Paay: ze moet weer geopereerd worden omdat er complicaties zijn die op dit moment niet verholpen kunnen worden. Eind oktober werd zij onverwachts in het ziekenhuis opgenomen vanwege een complicatie aan haar heup.

Patricia laat bij onderstaande foto weten: "Even een update vanuit het ziekenhuis. Een vrolijke foto met mijn steun en toeverlaat Robbert. Helaas minder goed nieuws. Ik moet wederom deze week geopereerd worden omdat er complicaties zijn die niet verholpen kunnen worden. Inmiddels ook weer aan het infuus. Geen leuk nieuws want dat betekend dat we weer van voor af beginnen en ik opnieuw een traject in moet."

Ze laat weten positief te blijven en schrijft: "Hoop met deze laatste operatie weer volledig te kunnen herstellen. Ik ben blij met het dagelijks bezoek van Robbert, want met wederom zoveel corona besmettingen is in het ziekenhuis ook weer alles aan banden gelegd."

Patricia laat weten dat zij een bikkel is én een echte doorzetter. "Hier ga ik ook weer over heen komen!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.