Terug

Volg Shownieuws

Patricia Paay past bericht aan na pijnlijke blunder

Patricia Paay past bericht aan na pijnlijke blunder

Nieuws

10 nov 2021, 15:28

Patricia Paay blundert onder haar nieuwe Instagrampost. Zij noemt haar nieuwe Ranking The Stars-collega bij de verkeerde naam...

Op Instagram laat Patricia weten hoe blij zij is met de talentvolle zangeres. "Niet alleen een geweldige zangeres maar ook online is ze echt een topper. Ze kookt ook als de beste en deelt dit met al haar volgers. Ik vind 'Shoarma' Rouse echt geweldig en was blij dat zij ook dit seizoen te gast was bij Ranking The Stars".

In de onderstaande post is te zien dat Patricia haar collega per ongeluk 'Shoarma' Rouse noemt.

Patricia past bericht aan

Een oplettende volger attendeert Patricia al snel op de fout, waarna Patricia haar tekst onder haar foto snel verandert.

Ranking The Stars

‘Shoarma’ en Patricia schitteren woensdagavond dus in een nieuwe aflevering van Ranking The Stars. De ‘revival’ van het programma met nieuwe presentator Eddy Zoey kan de kijkers alleen nog niet bekoren…

De reacties op de eerste afleveringen zijn niet mals. Zo werd er onder andere geschreven: "Programma is 3 keer niks zonder Paul de Leeuw, en dan zijn ze pas 5 minuten bezig." Ook veel anderen missen Paul de Leeuw enorm. "Ranking the stars zonder Paul de Leeuw... Dat is als expeditie Robinson zonder bondjes."

Ook de algehele kwaliteit van het programma is een stuk minder dan in de seizoenen ervoor, vinden velen. "Dit is van een schurend programma waar BN'ers elkaar roasten naar een soort van Koffietijd gegaan." Anderen noemen het al 'ten dode opgeschreven'.

Er zijn maar een aantal positieve tweets te vinden. "Eddy bij Ranking The Stars is als de nieuwe Sinterklaas. Wel leuk, maar toch anders."

Paul de Leeuw heeft al eerder laten weten het erg jammer te vinden dat hij het programma niet meer doet. In de video hieronder vertelt hij hierover.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.