Terug

Volg Shownieuws

Patricia Paay toch niet bij roast Famke Louise om deze reden

Nieuws

19 dec 2022, 16:42

Patricia Paay haakt af bij de roast van Famke Louise. De zangeres en presentatrice voelt zich er niet op haar gemak bij...

"Na lang wikken en wegen heb ik besloten om af te zien aan mijn medewerking aan The Roast van Famke Louise", zegt ze in een persbericht van Comedy Central, de zender waarop The Roast wordt uitgezonden. "Bij nader inzien ben ik me toch gaan realiseren dat de humor en grappen die er logischerwijs in dit format worden gemaakt op dit moment niet goed voelen voor mij."

Comedy Central betreurt het besluit, maar ze zeggen er 'uiteraard alle begrip' voor te hebben. Patricia vervolgt in het bericht: "Ik volg altijd mijn hart en heb daarom de keuze gemaakt om niet mee te werken aan The Roast. Natuurlijk wens ik Famke Louise en de andere Roasters enorm veel plezier, en draag ik ze vooral een positief en warm hart toe."

Dit is de zesde Nederlandse editie van The Roast, maar Famke Louise is de eerste vrouw die in Nederland geroast wordt. Eerder werden Hans Klok, Ali B, Johnny de Mol, Giel Beelen en Gordon al onder vuur genomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.