Terug

Volg Shownieuws

Patrick en Georgina hebben genoten van opnames Date Smakelijk

Nieuws

28 aug 2023, 16:09

Georgina Verbaan en Patrick Martens hebben enorm genoten van het maken van het nieuwe SBS6-datingprogramma Date Smakelijk. De goede vrienden vonden het erg leuk om voor het eerst op deze manier samen te werken en hadden het erg naar hun zin tijdens de opnames.

Beiden sluiten toekomstige programma's of een nieuwe reeks van Date Smakelijk dan ook niet uit. Voor Georgina, die wel al eerder heeft gepresenteerd maar vooral acteert, was de samenwerking met Patrick een belangrijke reden om ja te zeggen tegen het SBS6-programma dat vanaf maandagavond te zien is.

"Ik had het met niemand anders gekund, want we hebben het gewoon altijd gezellig", zegt de ze tegen het ANP. "Voor mij was het wel even wennen, maar omdat het zo'n fijne en veilige sfeer was en het heel leuk was met alle mensen en de hele crew was ik snel gewend."

In Date Smakelijk maken deelnemers een gerecht voor hun potentiële nieuwe liefde. Na het koken gaan ze samen aan tafel om elkaar te leren kennen. Het tv-duo vangt de kandidaten voor en na hun dates op en kijken mee. De dates hebben wisselend succes. "Soms gaat het best wel stroef. Dan heeft iemand bijvoorbeeld, heel lief, een cadeautje meegenomen en dan blijft dat daar maar staan, omdat het wordt vergeten te geven", zegt Georgina. "Er gaan weleens wat dingetjes mis tijdens zo'n date, ja. Maar dat is ook heerlijke televisie", vult Patrick aan.

Een gevoel

De presentatoren hopen echter bij elke date dat het goed gaat. "Je leert de mensen in korte tijd best wel goed kennen, dus je krijgt daar ook gewoon een gevoel bij. We hopen echt steeds bij elke date dat het moet lukken. Maar ja, niet iedere date gaat natuurlijk gewoon goed", zegt Patrick.

Een voorbeeld van een geslaagde date was tussen twee mensen die allebei heel erg fan waren van Disney. "Die vonden elkaar helemaal", blikt hij terug. Maar ook ging het weleens mis in de keuken. "Voor de zekerheid hadden we ook diepvriespizza's, voor als het echt niet goed ging. Die zijn wel gebruikt", zegt Georgina.

Het voelde voor de twee, die eerder samen in het theater stonden en in GTST te zien waren, niet echt als een presentatieklus. "We hoefden ons niet aan een presentatietekst te houden. Het was vooral lekker kletsen met die mensen", zegt Georgina.

Mochten de "agenda's het toelaten" en er iets "heel leuks" voorbijkomen dan zouden de twee in de toekomst graag weer samen een tv-programma maken, zegt Patrick. "Het lijkt mij enig."

Date Smakelijk is iedere werkdag om 19:30 uur te zien bij SBS6.

Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.