Terug

Volg Shownieuws

Patrick Kluivert deelt verdriet over vreselijk gemis

Nieuws

3 apr 2024, 15:59

Patrick Kluivert, die vorig jaar nog bezoek kreeg van Shownieuws-deskundige Leontien van Moorsel (zie video), verloor in februari 2023 zijn moeder. Aan Story vertelt hij openhartig over het verdriet.

"Ik mis haar nog elke dag", begint hij zijn verhaal. "Als zoon wil je dat je moeder voor altijd blijft leven. Het klinkt wellicht een beetje raar, maar het leven dat mijn moeder op het laatst moest leiden had voor haar niet heel veel waarde meer."

Parkinson

Lidwina, de moeder van Patrick had namelijk de ziekte van Parkinson, en zat in een verzorgingshuis. Het liefst had Patrick zijn moeder naar Spanje gehaald, maar dat kon zijn moeder geestelijk niet meer aan. "We zijn een keer met haar op vakantie geweest. Dat ging eigenlijk niet meer, ze raakte een beetje in de war en gedesoriënteerd", vertelt hij.

Voetbal

De moeder van Patrick was zijn grootste fan. In de beginjaren miste ze geen enkele wedstrijd van haar zoon. De voetbalgenen van Patrick zijn ook door gegeven aan zijn zoons. Shane tekende eerder nog een nieuwe sponsordeal. Meer hierover zie je in de video onderstaand:

Shane Kluivert tekent nieuwe sponsordeal
2:43
Shane Kluivert tekent nieuwe sponsordeal

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.