Terug

Volg Shownieuws

Patty blikt vooruit op bruiloft dochter Priscilla

Nieuws

21 juli 2024, 09:45

In september zal Patty Brard een bijzondere rol vervullen tijdens het huwelijk van haar dochter Priscilla en haar vriend Kevin. De trotse moeder kijkt enorm uit naar deze speciale dag, waarin ze als BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) het huwelijk van haar dochter zal voltrekken. In de video blikt de trotse moeder alvast vooruit op deze bijzondere dag.

Priscilla heeft onlangs haar moeder gevraagd om deze belangrijke taak op zich te nemen. Haar vader, Carlo Nasi, zal zijn dochter weggeven op haar trouwdag.

Patty, bekend om haar uitgesproken persoonlijkheid, lijkt de perfecte keuze om deze dag onvergetelijk te maken. Ze heeft Priscilla en Kevin gevraagd om elkaar brieven te schrijven waarin ze vertellen waarom ze willen trouwen. Op basis van deze brieven zal Patty een 'fantastische' speech houden, iets waar ze enorm naar uitkijkt.

Toch zal de dag ook een extra spannende wending hebben voor Patty. Ze zal voor het eerst de nieuwe vrouw van Carlo ontmoeten, met wie hij inmiddels al 30 jaar samen is. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.