Terug

Volg Shownieuws

Patty Brard helpt Connie met ernstig zieke hond

Patty Brard helpt Connie met ernstig zieke hond

Nieuws

21 mrt 2021, 18:20

Connie gaat door een heel erg zware tijd, haar hond Rocco is ernstig ziek. Zondag geeft Connie een update op Instagram en vertelt ook hoe Patty Brard haar te hulp is geschoten.

Eerder deze week postte ze emotioneel dat Rocco vecht voor zijn leven. Wat haar hond precies mankeert, is nog altijd niet duidelijk. Zondag schrijft Connie op Instagram: "Gisteren heeft Rocco voor de tweede keer een heel lang en intensief onderzoek gehad, maar er is nog steeds niets te vinden en daardoor kunnen ze niets voor hem doen." Connie laat weten dat haar trouwe viervoeter dus eigenlijk is uitbehandeld en dat het afwachten is hoe 'ver dat gif doorvreet'.

Daar neemt Connie uiteraard geen genoegen mee. "Op aanraden van mijn vriendin Patty Brard ben ik met Rocco naar een holistische arts gegaan. Hij heeft daar ozontherapie gekregen." Resultaat is er nu al: "Rocco heeft goed geslapen en het gaat tot nu een stuk beter."

Aanstaande maandag gaat Connie opnieuw naar het adres van Patty met haar hond Rocco.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.