Terug

Volg Shownieuws

Patty Brard is 'onwijs blij' voor Patricia Paay

Patty Brard is 'onwijs blij' voor Patricia Paay

Nieuws

6 mrt 2022, 10:04

Patricia Paay is heerlijk weekend aan het vieren in het zonnetje en dat maakt Patty Brard ontzettend blij. Maar waarom?

La Paay is al maanden aan het etteren met haar herstel. In oktober wordt ze opgenomen in het ziekenhuis, vanwege een complicatie met haar heup. En die lijkt ergens dan gedacht, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina. Daar wordt ze voor geopereerd, maar uiteindelijk moet de showbizzdiva opnieuw onder het mes. Sindsdien is ze bezig met revalideren.

Maar het gaat inmiddels stukken beter met Patricia. Op Instagram post ze zaterdag een gezellige selfie met haar grote liefde en schrijft daaronder. "Heerlijk even naar het park met Robbert en de hondjes. Wel probeer ik flink door te stappen. Valt niet mee maar ik doe het wel. Wel af en toe een pauze op het terras met een hapje en een drankje."

Familie

Showbizz-collega Patty is 'onwijs blij' met het voorspoedige herstel van Patricia, zo vertelt ze in de uitzending van Shownieuws. Je ziet het in de onderstaande video waarin ook Ronald Molendijk onthult sinds kort contact te hebben met Patries, die familie van hem blijkt te zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.