Terug

Volg Shownieuws

Patty Brard neemt het op voor transvrouw

Patty Brard neemt het op voor transvrouw

Nieuws

22 feb 2021, 10:32

K3 gaat door het vertrek van Klaasje Meijer op zoek naar een nieuwe artiest voor de groep. Duizenden mensen hebben zichzelf al aangemeld, maar niet iedereen is daar even positief over.

Sidney Stacey is één van de 15.000 aspiranten die dolgraag lid wil worden van K3. De 17-jarige doet mee aan de aankomende audities, maar wordt nu al overladen door haatreacties. Niet vanwege haar talent, maar omdat ze transgender is.

"Het komt minder aan dan vroeger", zegt ze voor de camera's van Shownieuws. "Vroeger trok ik mezelf daar heel veel van aan en deed dat veel pijn, maar gelukkig is dat gevoel nu anders." Ze vertelt dat ze het vooral vervelend vindt voor haar moeder. "Het is heel pijnlijk om te lezen."

Stacey is er trots op dat ze meedoet aan de audities. K3 heeft veel voor haar betekent toen ze uit de kast kwam. "Ze zoeken juist ook iets anders. Je mag een jongen of transgender zijn."

Patty Brard neemt het in Shownieuws op voor de jonge zangeres. "Ze vraagt mij af en toe om raad op Facebook en Instagram en opeens zag ik dat ze op auditie wil voor de nieuwe K3. Ik vind het heel bijzonder. Ze is vreselijk gepest, ze had geen leven op verschillende scholen ... omdat ze zich van jongs af aan al meisje voelde. "

Het hele interview met Stacey en gesprek met Patty zie je boven dit artikel. Hieronder hoor je alles over Klaasje en haar vertrek uit de groep.

Klaasje openhartig over vertrek K3
4:32
Klaasje openhartig over vertrek K3

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.