Terug

Volg Shownieuws

Paul de Leeuw en Astrid Joosten nieuw presentatieduo Op1

Paul de Leeuw en Astrid Joosten nieuw presentatieduo Op1

Nieuws

28 okt 2020, 13:01

Verrassend nieuws vanuit Hilversum: Paul de Leeuw en Astrid Joosten worden het nieuwe presentatieduo van talkshow Op1, dat meldt omroep BNNVARA woensdag.

Vanaf aanstaande vrijdag zijn Paul de Leeuw en Astrid Joosten te zien als kersverse presentatoren van de talkshow: zij nemen daarmee het stokje over van Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg, die voortaan op maandag te zien zijn in het programma.

"Het is een ongelooflijke eer om samen met Astrid Op1 op vrijdag een beetje meer het weekend-gevoel te gaan geven", zegt Paul de Leeuw er zelf over. "En ook een uitdaging om met dit team, naast sfeer maken, ook een iets serieuzere kant van mezelf te laten."

Nieuwe stap

Astrid Joosten heeft er enorm veel zin in samen met Paul de Leeuw het programma te presenteren. "Ik had heel veel zin om weer gesprekken te voeren op televisie. Dat ik dat ook nog eens met Paul mag doen maakt dat ik me er zeer op verheug. We hebben er erg veel zin in om elke vrijdag een sprankelende uitzending te maken Op1."

Het duo Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra is vanaf deze week niet meer te zien op Op1.

Nieuwe klus

Dit het het eerste programma dat Paul de Leeuw voor de NPO doet, sinds hij zijn contract bij RTL voortijdig stop heeft gezet afgelopen maand. De presentator en het mediabedrijf hebben destijds de intentie uitgesproken om op projectbasis te blijven samenwerken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.