Terug

Volg Shownieuws

Paul de Leeuw komt met emotioneel programma over zieke kinderen

Nieuws

1 mrt 2023, 08:48

Paul de Leeuw komt vanaf 11 april met een nieuw programma. In Niet Klein Te Krijgen volgt de NPO-coryfee een jaar lang vijf gezinnen die allemaal te maken hebben met een kind met een levensbedreigende ziekte. Dat heeft BNNVARA woensdag bekendgemaakt.

De Leeuw toont de vijf tieners en hun gezinsleden in het dagelijks leven thuis, op school en op het schoolplein, bij vrienden en op verjaardagsfeestjes. Maar ook gaat de presentator mee tijdens behandelingen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, gespecialiseerd in kinderoncologie.

De reeks telt zes afleveringen en zal te zien zijn op NPO 1. De opnames hebben het afgelopen jaar plaatsgevonden. Niet Klein Te Krijgen is een coproductie van BNNVARA en Skyhigh TV.

Eerder vertelde Paul de Leeuw in het  SBS6-interviewprogramma De 10 Vragen van Rob Kemps dat hij het liefst in het buitenland zou gaan wonen, maar dat zijn gezin en werk hem echter tegen houden. Zie er alles over in de beelden bovenaan de pagina. Bron: BNNVARA / Niet Klein Te Krijgen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.