Terug

Volg Shownieuws

Paul de Leeuw over berucht filmpje: 'Toen vond iedereen het grappig'

Nieuws

18 mrt 2022, 19:03

Paul de Leeuw laat zich voor het eerst in lange tijd uit over het beruchte filmpje van hem en Keesje. Volgens Paul is het enorm uit zijn verband gehaald...

Het neefje van Hanneke Groenteman zong op schoot bij Paul de Leeuw een liedje, waarbij de presentator hem voor de grap betastte en overlaadde met kusjes. Het was een afgesproken grap met de kleine Keesje, waar in die tijd nog vooral om werd gelachen.

Inmiddels is dat anders. Het filmpje duikt aan de lopende band op met heftige teksten, waarin Paul wordt bestempeld als pedofiel. "Het wordt enorm uit zijn verband gehaald door het filmpje te vertragen, met sentimentele muziek eronder, dan vind ik het zelf ook een beetje engig. Maar dat is niet wat het is", zegt Paul tegen de Volkskrant.

Vroeger werd er nog hard gelachen om de act van Paul en Keesje, zegt de presentator. "We hebben dat toentertijd nog vijf keer in Ahoy opgevoerd. Toen vond iedereen dat grappig. Prima dat die humor nu niet meer kan. Maar op internet is opgeroepen om mij te lynchen. Daar werd ik echt een beetje bangig van."

Paul zegt het er na de ophef ook nog met 'Keesje', inmiddels gewoon Kees, over te hebben gehad. "Ik heb het erover gehad met Kees. Hij vroeg: moet ik een statement maken? Maar je houdt het toch niet meer tegen. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat mijn kinderen het ook wisten. Zij zeiden: er klopt geen jota van. Sindsdien ben ik er iets rustiger onder."

Paul werd in een uitzending van VI Vandaag vorige week uitgelachen door Johan Derksen en René van der Gijp. Waarom zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.