Terug

Volg Shownieuws

Paul de Leeuw uitgelachen om tv-optreden

Nieuws

11 mrt 2022, 10:34

Paul de Leeuw is in VI Vandaag uitgelachen om een tv-optreden. De presentator schoof aan bij Jeroen van der Boom in Hoge Bomen en dat vinden Johan Derksen en René van der Gijp onbegrijpelijk...

"Paul, een gevoelig moment. We gaan het even hebben over Hoge Bomen. Jij bent ervaringsdeskundige en ook goed bevriend met Jeroen van der Boom", zegt presentator Wilfred Genee. Als René van der Gijp verbaasd vraagt of hij serieus bevriend is met Jeroen, zegt Paul: "Dat kan ik wel zeggen, ja."

René moet hier om gieren van het lachen. Als Paul zegt: "Nou zeg, doe niet zo raar!", zegt René: "Jeroen van der Boom. Dat vind ik zo’n lul! Ik vind het zo’n lul!”

Paul vindt dit niet leuk en zegt dat Jeroen geen 'lul' is. Hij zegt ook te gast te zijn geweest bij Hoge Bomen. Johan Derksen: "Dat was weerzinwekkend. Als je daaraan meedoet, dan ben je in mijn optiek niet goed bij je hoofd.” René vervolgens: “Ik heb zoiets van: als ik bij die Jeroen van der Boom ga zitten, dan zou het zweet van de eerste tot de laatste minuut langs mijn gezicht stromen.”

Paul slaat terug

De zanger/presentator vindt echter dat Johan en René dit niet kunnen zeggen, omdat ze zelf aan Marble Mania hebben meegedaan. "Jullie moesten toch verplicht meedoen aan dat knikkerprogramma? Waar is de camera? John, verplicht ze om mee te doen aan Hoge Bomen!"

Johan beweert echter dat hij ook dat zou weigeren. Je ziet het allemaal in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.