Terug

Volg Shownieuws

Paul de Munnik gaat dit najaar tournee inhalen

Paul de Munnik gaat dit najaar tournee inhalen

Nieuws

30 apr 2021, 09:27

Paul de Munnik gaat in september en oktober op tournee door Nederland. Dat maakte hij vrijdag bekend. Zijn album III komt vrijdag ook uit.

De shows die gepland staan in september en oktober zijn nieuwe data voor de optredens die eigenlijk gepland stonden in mei. Maar deze moesten worden geschrapt vanwege de coronamaatregelen. De nieuwe tourdata zijn te vinden op zijn website.

De Munnik trad dit voorjaar ook een aantal keer op met zijn oude maatje Thomas Acda, als onderdeel van de gelegenheidsband The Streamers.

De dag dat het weer mag

Wat ga jij doen op de dag dat het weer mag? De coronacrisis duurt voort en nog iedere dag zijn we beperkt in onze bewegingsvrijheid. Allemaal snakken we naar perspectief en positieve verhalen. Om hier een steentje aan bij te dragen heeft Talpa Network een platform ontwikkeld waar ‘De dag dat het weer mag’ centraal staat. Nieuwsgierig? Ga naar www.dedag.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.