Terug

Volg Shownieuws

Paul McCartney en Yoko Ono eren verjaardag John Lennon

Paul McCartney en Yoko Ono eren verjaardag John Lennon

Nieuws

10 okt 2021, 12:25

Paul McCartney en Yoko Ono hebben stilgestaan bij de verjaardag van John Lennon. De artiest, bekend van de Britse band The Beatles, zou zaterdag 81 geworden zijn. Lennon werd op 40-jarige leeftijd vermoord.

"Vrolijke verjaardagswensen voor John", schrijft McCartney, die jarenlang met Lennon in de Britse band zat en talloze hits samen schreven. De muzikant en songwriter plaatste er een oude foto bij van zichzelf met John terwijl ze een gitaar vasthouden tussen hun schouder en kin als een viool en proberen het instrument zo te bespelen.

Zoon

Yoko Ono, die met Lennon was getrouwd, staat niet alleen stil bij de 81e verjaardag van haar overleden man, maar ook bij die van hun zoon Sean. De zoon van Yoko en John is zaterdag 46 jaar oud geworden. Yoko deelt er een oude foto bij van vader en zoon die samen kaarsjes van de taart uitblazen. "Ik hou van jullie!", schrijft ze daarbij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.