Terug

Volg Shownieuws

Pepijn Lanen zenuwachtig voor eerste soloprijs

Pepijn Lanen zenuwachtig voor eerste soloprijs

Nieuws

9 mrt 2020, 23:05

Het voelde voor Pepijn Lanen maandagavond wat onwennig om helemaal in zijn eentje in de spotlights te staan. De De Jeugd van Tegenwoordig-rapper kreeg tijdens de uitreiking van de Buma Awards de Lennaert Nijgh Prijs voor beste tekstdichter.

"Ik was toch wel een beetje zenuwachtig om een of andere reden. Ik wist dat ik hem zou krijgen maar het was toch een gek moment. Ik heb nog nooit eerder in mijn eentje een prijs gekregen dus het is allemaal nieuw voor me", zei Pepijn na ontvangst tegen BuzzE.

De andere twee leden van De Jeugd van Tegenwoordig reageerden volgens Pepijn "vol liefde" én "met gepaste afgunst". "Ze hebben allebei lieve berichtjes gestuurd. Ik twijfelde nog om ze hier uit te nodigen vanavond maar ik vond het toch een beetje gek omdat ik in mijn eentje een prijs krijg."

Gewichtig

In plaats van Willie Wartaal en Vjeze Fur nam Pepijn, ook wel bekend als Faberyayo, zijn ouders, familie en vrienden mee. "Dat is misschien nog wel bijzonderder", aldus de rapper. Volgens hem reageerden ze "uitgelaten" toen ze hoorden dat hij de Lennaert Nijgh Prijs zou krijgen. "Maar ze zijn altijd heel trots. Daar hoeft niet per se een prijs voor te komen."

De vrij grote en gewichtige bokaal krijgt een mooi plekje in zijn huis. "Als ik hem niet kwijtraak", grapt hij. "Maar hij komt zeker niet op zolder. Ik ben heel benieuwd hoe lang het duurt voordat m'n kinderen ermee aan de haal gaan, maar voorlopig niet denk ik. Ik ga er een mooie plek voor zoeken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.