Terug

Volg Shownieuws

Pete Davidson gespot met 'zuigzoen' na date met Kim Kardashian

Nieuws

23 nov 2021, 11:29

Kim Kardashian en comedian Pete Davidson zijn opnieuw hand in hand gesignaleerd tijdens een date in Los Angeles. Of de affaire inmiddels serieuze vormen heeft aangenomen is officieel niet bevestigd, maar de 28-jarige Davidson leek tijdens het afspraakje wel een zuigzoen in zijn nek te hebben.

Het tweetal, dat zich volgens de Daily Mail gedroeg "als twee giechelende, verliefde tieners" genoot dit weekend van een etentje bij Giorgio Baldi, een restaurant in Santa Monica. De paparazzi hadden de 41-jarige realityster en de Saturday Night Live-acteur daarbij al gauw in het vizier en maakten enkele foto's. Bij nadere inspectie van de plaatjes, is er in de hals van Pete een rode vlek te zien. De krant pakt er flink mee uit en roept de plek uit tot zuigzoen.

Kardashian en Davidson zijn sinds het gastoptreden in het satirische tv-programma SNL geregeld samen gespot. Vorige week nog vierden ze samen de verjaardag van Pete, waarbij ook Kims moeder Kris Jenner aanwezig zou zijn geweest. Voor Kim zijn de dates met Pete haar eerste openbare schreden op het liefdespad nadat ze in februari van dit jaar de scheiding van Kanye West aanvroeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.