Terug

Volg Shownieuws

Peter Heerschop brengt ode aan verongelukte vriendin van zijn dochter

Peter Heerschop brengt ode aan verongelukte vriendin van zijn dochter

Nieuws

21 aug 2020, 22:25

Programmamaker en cabaretier Peter Heerschop raakt vrijdagochtend bij de 538-luisteraar een gevoelige snaar, als hij in zijn wekelijkse column een emotioneel eerbetoon brengt aan de verongelukte Chessety Kroeze, een vriendin van zijn dochter.

De 27-jarige vrouw is afgelopen zondag overleden na een val tijdens een wandeling in de bergen in Spanje. In De 538 Ochtendshow met Frank Dane vertelt hij dat zij een studievriendin van zijn dochter is. Zo zegt hij emotioneel in zijn eerbetoon:

"Ze heeft net gehoord dat een studievriendin opeens dood was, 27 jaar. Altijd topfit en vrolijk. En zie daar, de tranen van een vriendin. Andere vriendinnen zijn er binnen een half uur. De ruimte in stilte gevuld met shock en onbegrip. Ja, we zijn met meer dan zes. Op afstand. Welke afstand? Zelfs dichtbij is de afstand enorm en zelfs op enorme afstand is alles dichtbij. Ik zie de vriendinnen en denk aan de ouders, het gezin, de vrienden en de nooit meer uit te komen mogelijkheden. Een vriendin zien huilen, dat kan je niet. Een vriend zijn én huilen, dat is veel beter. Met elkaar, en gewoon dichtbij. Want het einde houdt zich ook niet aan de regels.”

De emotionele ode van Peter zie je in de video bovenaan het artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.