Terug

Volg Shownieuws

Peter R. de Vries in bioscoopfilm te zien

Peter R. de Vries in bioscoopfilm te zien

Nieuws

4 sep 2020, 09:41

Peter R. de Vries zal binnenkort voor het eerst in ruim vijf jaar weer in de bioscoop te zien zijn. De misdaadverslaggever speelt in De Grote Sinterklaasfilm de rol van rechercheur. Het is een sprekende rol, bevestigt distributeur WW Entertainment desgevraagd.

De Vries was al eerder in de bioscoop te zien in Kidnapping Freddy Heineken, met Anthony Hopkins in de hoofdrol. Deze film, over de ontvoering van de beroemde biermagnaat, draaide in de zomer van 2015 in de Nederlandse bioscopen.

Ook VVD-coryfee Erica Terpstra en acteur Bram van der Vlugt zijn in de film te zien. Terpstra speelt een burgemeester. Van der Vlugt was decennialang op televisie te zien tijdens de intocht van Sinterklaas en prolongeert deze rol nu in de bioscoop.

Roetveegpieten

In De Grote Sinterklaasfilm wordt de goedheiligman met zijn pieten door de burgemeester het grote kasteel uitgezet. Daarom moeten zij de voorbereidingen voor het grote feest doen vanaf de camping. Dit zorgt voor veel problemen.

In de bioscoopfilm zitten geen traditionele gitzwarte pieten meer, valt uit de trailer op te maken. Er zijn alleen maar roetveegpieten te zien. De Grote Sinterklaasfilm van regisseur Lucio Messercola is vanaf 7 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.