Terug

Volg Shownieuws

Peter R. de Vries samen met Royce in sinterklaasfilm

Nieuws

23 sep 2021, 20:25

Peter. R. de Vries is samen met zijn zoon Royce gewoon te zien in het tweede deel van De Grote Sinterklaasfilm, die zondag in première is gegaan. Na zijn overlijden was het even de vraag of de beelden eruit zouden worden gehaald, maar er is voor gekozen om de beelden in de film te houden.

De Grote Sinterklaasfilm in première
1:22
De Grote Sinterklaasfilm in première

Vlak na de opnames van de film werd De Vries in het centrum van Amsterdam neergeschoten. Voor zijn zoon Royce, die ook een rol heeft in De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje, zijn de beelden daarom extra speciaal. "Ik realiseerde mij ook dat het de laatste beelden zijn van mij en mijn vader samen, voor zover ik dat weet. Dus voor mij zijn het ook nog hele bijzondere beelden met een aparte lading", zei Royce onlangs in RTL Boulevard.

Peter R. de Vries was in het eerste deel van De Grote Sinterklaasfilm ook al te zien. Deze keer heeft hij een grotere rol met meer tekst. Opnieuw speelt hij de rol van rechercheur. Het acteerwerk noemde hij "een leuk uitstapje".

Afscheid

Donderdag 22 juli vond de uitvaart van Peter R. de Vries plaats. Bij het afscheid waren ook veel bekende Nederlanders aanwezig. Onder anderen John, Johnny en Linda de Mol, Nikkie Plessen en Jeroen Pauw behoorden tot de genodigden van de dienst in besloten kring. Je ziet het in de video hieronder:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.