Terug

Volg Shownieuws

Peter Schouten neemt tattoo van levensmotto Peter R. de Vries

Peter Schouten neemt tattoo van levensmotto Peter R. de Vries

Nieuws

22 aug 2021, 18:54

Advocaat Peter Schouten heeft zondag een tatoeage laten zetten van het levensmotto van goede vriend Peter R. de Vries. Die overleed op 15 juli, een week nadat hij op straat in Amsterdam werd neergeschoten.

Op het been van Schouten staat de tekst 'On bended knee is no way to be free', een tekst die De Vries zelf ook op zijn kuit had staan. "Het wil zeggen dat we aan niemand ondergeschikt zijn. Dat niemand ons kan overheersen. Dat wil zeggen dat we nooit, ever, never iemands slaaf zijn", zei de misdaadverslaggever daar ooit over.

"Ik kon het niet laten. Ik ging voor een andere tattoo naar Brian Uitermark in Best, maar wilde deze toen ook laten zetten", schrijft Schouten onder een foto van de tattoo op zijn Twitter.

Aan Hart van Nederland laat hij weten erg blij te zijn met de vele reacties. "Dat had ik niet verwacht. Mensen vinden het heel mooi." Schouten zegt dat hij hoopt dat als iedereen een beetje zoals Peter is, "we samen uiteindelijk heel veel Peter R. de Vries zijn en zijn gevoel voor rechtvaardigheid meenemen".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.