Terug

Volg Shownieuws

Peter van der Vorst verliest beide ouders

Peter van der Vorst verliest beide ouders

Nieuws

19 feb 2018, 19:00

Een heel verdrietige periode voor Peter van der Vorst. In één week tijd is hij zijn moeder en zijn vader verloren. "Hoe moeilijk het voor mijn broer en voor mij ook is, we zijn blij dat ze nu weer samen zijn", vertelt Peter aan de Telegraaf.

Allebei zijn ouders lagen in een hospice omdat ze al langere tijd ziek waren. Peter laat na het overlijden van zijn moeder op Facebook weten intens verdrietig te zijn, maar ook blij dat ze niet meer hoefde te lijden. "Het was en is een onwerkelijke periode nu mijn vader nog in het hospice ligt. Gelukkig zijn ze daar beiden fantastisch verzorgd."

Een aantal dagen later heeft hij ook afscheid moeten nemen van zijn vader. De RTL-presentator denkt dat het overlijden van zijn vader te maken heeft met het missen van zijn moeder. "Pa overleed aan de gevolgen van zijn ziekte en een gebroken hart. Als een echte gentleman heeft hij zijn vrouw voor laten gaan. Hij is vredig ingeslapen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.