Terug

Volg Shownieuws

Zoveel mensen hebben petitie Vandaag Inside nu getekend

Nieuws

18 juni 2022, 09:38

De petitie om Vandaag Inside toch mee te laten dingen voor de Televizier-Ring is volgens Wilfred Genee al 60.000 keer getekend. Dat heeft de presentator van het programma vrijdagavond in de laatste uitzending van het seizoen gezegd.

Tijdens de uitzending werd duidelijk dat Genee er heel erg mee zit dat zijn programma uitgesloten is van deelname aan de verkiezing. Volgens de organisatie is het programma een spin-off van Voetbal International. Daarmee wonnen Genee, René van der Gijp en Johan Derksen in 2012 al de televisieprijs. Als een programma lijkt op dat van een eerdere winnaar is het programma uitgesloten van deelname.

Tafelgast Özcan Akyol constateerde dat de kwestie Genee erg hoog zit. Die beaamde dat. "Het is verschrikkelijk", zei hij. "Vijf dagen in de week hier zitten. Dan wil je er toch wat voor terugkrijgen?" Akyol opperde dat Genee zijn protest dan serieus moest aanpakken. "Wat wil je dan doen met die handtekeningen", vroeg hij. Duidelijk werd niet wat Genee gaat doen met de petitie en of hij de raad van Akyol ter harte neemt.

Meiland

De organisatie achter de Televizier-Ring liet vrijdag al weten dat de petitie geen verschil maakt. VI en De Avondshow met Arjen Lubach mogen van de Televizier-Ring niet meedoen omdat zij spin-offs zouden zijn van eerdere programma's. Maar Chateau Bijstand, een spin-off van Chateau Meiland, mag wel meedingen naar de belangrijke publieksprijs. Zowel de makers van VI als van De Avondshow met Arjen Lubach zijn zeer ontstemd over deze gang van zaken en begrijpen de criteria niet.

Op 15 augustus beginnen Genee, Derksen en Van der Gijp aan het nieuwe seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.