Terug

Volg Shownieuws

Piepjonge Antoon over carrière: 'niet commercieel'

Nieuws

22 dec 2022, 09:57

Antoon wil in zijn carrière vooral zijn eigen pad blijven volgen. De Noord-Hollandse zanger denkt zo het langst succesvol te kunnen blijven.

"Het klinkt misschien raar als je zo hoog vliegt, maar ik probeer nu om zo ver mogelijk te blijven van alles wat commercieel is", zei de 20-jarige Antoon woensdag in de RTL 4-talkshow Beau.

Dat is lastig, beaamt de zanger vervolgens. "Maar als m'n label roept: 'dit wordt de nieuwe hit', heb ik juist het gevoel: 'oké, dus die plaat moeten we niet uitbrengen'. Ik kijk eerder wat m'n zusje tof vindt en wat ik heel leuk vind en dat breng ik uit. En als dat goed werkt, is dat alleen maar tof."

Antoon, die afgelopen week twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome stond, weet niet precies waar zijn gigantische succes vandaan komt. "Ik doe ook maar wat", zo verklaarde hij. Ook stond Antoon deze maand op de cover van de JFK, zie de beelden daarvan bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.