Terug

Volg Shownieuws

Pieter Omtzigt laat zich gaan op de Zwarte Cross: ‘Grolsch'

Nieuws

20 juli 2024, 15:36

Pieter Omtzigt heeft zich uitstekend vermaakt op de Zwarte Cross. De politicus werd gespot en was bereid even te vertellen waarom het festival zo bijzonder voor hem is. Bekijk de video voor de hilarische beelden.

"Het is heerlijk om een dagje onder normale mensen te zijn," legt hij uit. Met een knipoog voegt Pieter eraan toe: "Ik vind het toch wel fijn om een dag zonder Caroline en Geert te zijn."

Grolsch

Op de vraag of hij liever Grolsch of Bavaria drinkt, hoeft de politicus niet lang na te denken. "Grolsch," zegt hij vol overtuiging. "Als je in Enschede woont, wat denk je dan dat je drinkt?" grapt Pieter, verwijzend naar zijn Twentse afkomst.

Verbondenheid

Pieter toont met zijn aanwezigheid op de Zwarte Cross niet alleen zijn menselijke kant, maar ook zijn verbondenheid met de regio. Het festival, dat bekendstaat om zijn relaxte sfeer en diversiteit aan bezoekers, lijkt een perfecte plek voor de politicus om even te ontsnappen aan de hectiek van Den Haag.

In de Oranjezomer wordt het fragment uitgebreid besproken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.